Ordning och reda

Vill jag ha! Och som det ser ut verkar det gå åt det bättre. Grima och jag fortsätter att träna BH programmet, Jenny skällde på mig för dålig position i fotgåendet och jag kan inte annat än hålla med efter att ha filmat mig själv, tack för både ris och (mest) ros! 😀 Vi har skärpt oss och är på god väg till ett snyggare följ.

Nu har jag bokat tågbiljetter till Skåne, jag åker till Linda (Ian’s uppfödare) på fredagen och åker hem på Söndagen som också är själva utställningsdagen. Ska bli jätteroligt!

Igår fyllde jag i en blankett för att anmäla Ian till anlagsprov den 31:a Oktober, tyvärr var platserna slut. Jag ska se efter om det finns någon annanstans, annars får vi helt enkelt komma igen i Maj.

Det verkar som att det kanske blir ett BH prov på klubben iaf, jag hoppas verkligen det. Känns tryggare att ”tävla” på hemmaplan när man aldrig gjort det förr.

Ikväll ska vi åka och köpa nya ridbyxor till mig då jag och Camilla ska rida islandshäst på Lördag ( 🙂 ) och även en ny sprengerkedja till Grima…har tappat bort hennes 😦

Jobbar, men hade verkligen behövt en powernap…hej hej.

Annonser

2 reaktioner på ”Ordning och reda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s