Snööööööö!!!

Nu jävlar i min låda har det snöat i 2 dagar , LYCKA!

Ian följde med husse till jobbet imorse, så jag och Grima tog en morgonpromenad och möttes av iaf 10 cm snö på marken! Tjohooo!

Grima var på sitt allra busigaste humör och sprang och fick fnatt fram och tillbaka och högg i sig av snön. Skruttan!!

Snö är ju =ljust ute (!). Så vi tog helt sonika och tränade lite lydnad utanför Tuna Matcenter . Det fria följet börjar kännas riktigt bra, vi har fått till ställande under gång (men ibland sitter hon, måste fokusera mer på ordförståelsen) och vi körde även lite växlingar framförgående ingång/sidoingång. Perfekt! Ikväll blir det apporteringsträning.

Ian har börjat träna lydnad och är riktigt riktigt duktig. Han förstår ingången nu och kan utföra den, önskar bara mer fart och intensitet men det kommer. Han har en fin linförighet/fritt följ om än något ostadig i positionen. Vi har även börjat titta på apporten och lite fjärrdirigering och han är gärna med och provar på allt 🙂 Lite tricks ska dom ju kunna också! Ian kan nästan sitta vackert (sitta på rumpan med framtassarna i luften) men det är inte befäst. Skall har vi övat på och jag tänkte försöka med tass ikväll. Enkla grejjer men jag lär dem gärna mycket mer! Harley kunde en jädra massa trox (Douglas också) men det har blivit dåligt med den träningen med dom här två vilket är skitsynd. Dom tycker ju att det är så himla roligt 🙂

Grima har iaf lärt sig att sitta fint, gå slalom mellan mina ben, snurra, tass(ar), backa och kan nästan ligga död. Lär henne gärna mer så  fram med förslag om ni har några! Ian ska naturligtvis också .

Snö=obligatorisk fotografering, men eftersom att jag är på jobbet så måste Tomas fixa det. Skickade ut honom med kameran så med lite tur dyker det upp nya bilder snart!

Stay tuned!

Annonser

4 reaktioner på ”Snööööööö!!!

  1. Ian verkade förvånad imorse, han tog några steg sen ställde han sig och stirrade ned i backen på snön. Sprang fram lite och stirrade lite till =D

    Mjaha..bäst jag ger mig ut nu då så det blir några bilder! 😉

  2. Trix som Alva kan: Man ber henne sitta vackert, lägger en mumsbit på tassen (som hon sedan balanserar) och inte förräns man säger ”varsågod” får hon käka opp den.
    Ser jätteroligt ut!

    Sen kan man ju lära hunden att vinka, hålla för ögonen, hämta saker till en osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s