Hundfri

Helt otroligt, det finns inte en enda hund i sikte…för vi har en hundfri helg! Det är fantastiskt skönt och trots att jag trodde att jag skulle sakna de små pälsmonstrena jättemycket ska jag-deras elaka mamma- få erkänna att det känns heeeelt okey att inte ha hund sådär över några dagar 😀 FAST! Känner jag mig själv kommer det inte dröja länge till för än jag saknar de små djävlarna.

Ian har åkt med mamma och pappa och Nisse till landet över helgen och röjer järnet där (och blir gödd?). Mamma rapporterade att det var bra med grabbarna men att de bråkat. Nisse och Ian har börjat ha meningsskiljaktigheter på senare tid nämligen, men det är mest hårda ord och gruff. Nåja, TVÅ gånger har det hänt och det har handlat om sekunder. Ärligt talat tror jag mest att det är Nisse som börjar sätta gränserna. De flesta ser ju på Ian som en oskyldig liten ängel, men han är allt ett litet monster som gärna utnyttjar Nisses dumsnällhet. Han hugger gärna onödigt hårt när han snor och vaktar en leksak och tappar lätt humöret på Nisse som inte förstår någonting. Idag fick dock Nisse nog när Ian skulle vara elak så han tog i från tassarna och morrade fram några hotfulla meningar till kaxputte som tyckte att Nisse vart alldeles förskräcklig..så han var tvungen att hoppa upp till mormor efteråt och bli tyckt synd om. Haha! 😀

Grima bor för tillfället hos syster då hon löper, och har det jättebra! Hon har tydligen fått köra ordentliga fyspass med pulkadrag i backar och dylikt och 2 timmars promenader vilket hon njuter av. På kvällarna myser syster och Viktor (min 3 åriga systerson) med henne och hon ligger även med när Viktor ska ha sin godnattsaga. Idag fick hon även följa med till affären och både hon och Viktor fick lördagsgodis 🙂 Hon kanske inte alls vill följa med när vi ska hämta henne igen?

Vi å andra sidan är inte djurfria, för just nu bor Bailey-mammas maine coon katt  hos oss. Jag stod inte ut med att han skulle få vara ensam hemma i helgen så vi tog med honom hem till oss. Det verkar uppskattas av herrn som spatserar runt i lägenheten och undersöker alla saker noggrant medan han jamar högt.

Imorgon kommer Ian hem, och Bailey åker. Grima får mensa klart innan hon får komma tillbaka. 🙂

Annonser

6 reaktioner på ”Hundfri

 1. Hallå. Vad skönt att vara hundfri…eller ?? Men du, jag tror inte Grima vill komma hem igen…. Hon har det ju kanon bra, speciellt när hon har en liten grabb att leka med.

 2. Du kommer aldrig få tillbaka Grima, moooahahahhaaaaa!

  Jodå, men hon har det nog bra hos oss, blir behandlad som en prinsessa och Viktor gosar med henne titt som tätt. Maken till tålamod med små barn har jag då aldrig sett ♥ Hon är dock väldigt reserverad mot Henrik, men jag förstår henne, för han har ju ingen djurmänniska direkt (stackarn) och förstår inte hennes signaler m.m. Inatt fick hon ligga i vår säng, hon passade på när Henrik somnat, hon låg bredvid mig och sussade så sött. ♥
  Igår kväll gömde jag och Viktor godis i lägenheten som hon fick leta upp, mkt uppskattat av både henne och Viktor. Idag fick hon dra honom i pulkan igen och sedan fick hon dra Henrik och Viktor tillsammans ca 200 meter (100 kilo), lätt som en plätt tyckte hon!! Sedan hade jag fullt sjå med att hålla in henne när skidåkarna svishade förbi, annars hade de nog varit en stav fattigare allihopa 🙂 Nu ligger hon vid mina fötter och sover så sött 🙂

 3. Buttaaaaan!!!!!

  Åååå vad jag saknar henne 🙂 Hon tyckte säkert väldigt mycket om att gosa i sängen. Får hon all uppmärksamhet är hon nöjdast i vääärlden.

 4. Va skönt det låter att få vara hundfri ett litet tag, men jag kan tänka på mig att du saknar dom små liven. Men det låter som att båda vovvarna har det riktigt bra där dom är och det är ju skönt.

  /Stefan & Huginn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s