Lilla örat

Nu är det något skumt med Grimas öra istället. Hon hade 3 st kotor att manipulera senast varav en var en riktig fuling. Efteråt såg hon glad och befriad ut och hon går som vanligt. Jag blev ombedd att hålla henne lugn i 3 dagar+enbart koppelvila. Kopplet går ju att ordna..men lugn? Öh………………. vasaru?

Grima har en tendens att göra rivstarter. Hon står på golvet och springer järnet i en minut innan hon tillslut får fäste och kan kasta sig fram. Detta gäller om Ian tar en leksak, hon tror att vi ska ut, eller om hon tror att det är matdags. Vi har fått leda henne i nackskinnet till matskålen, men frågan är om det hjälper för hon drar så in åt h-e. Hon snurrar, hoppar..allt en liten Grima kan få för sig när hon bara får gå i koppel.

NÅ! Nu har hon något problem med örat också…eller. Det ser jättefint ut i hennes öron, men hon skakar på det ena helt hysteriskt. Jag tror att något har ramlat ner i det. Hon har ju gigantiska paraboler och jag vore inte förvånad om det satt fast något . Skulle kolla om vår privatvet hade akuttid och det hade han inte. Tusan 😦 Södra djursjukhuset åker jag iaf inte till för då blir man väl ruinerad.

Hur som, hundarna mår bra annars.Vi har haft ett litet träningsuppehåll men nu är vi på G igen. Blir träning i ridhuset på Lördag.

Tjingeling

Annonser

3 reaktioner på ”Lilla örat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s