Fysträning?

Här i Åmål har det blivit en del av den varan, särskilt för Grima eftersom att Ian hatar vatten och INTE vill bada. Inte ens magen. Jag har nu börjat märka av 2 fina fileér över större delen av ryggen, men hade gärna sett lite mer muskler runt skuldror och framparti. Hur skaffar man såna till en vovve? Några tips?

Ian känns för övrigt redan ganska välmusklad, men han får å andra sidan lyfta på benen mer än vad Grima får för det mesta. Han har på senare tid kommit tillbaka lite och blivit ett riktigt lydnadsess! Jag har börjat kräva kontakt liite mer och han tar inte illa vid sig alls av att jag ställer krav. Nu har han äntligen fattat hur man kommer och sätter sig fot, apporteringen börjar se riktigt fin ut, fritt följ är jättefint men han behöver få lite mer uthållighet och inkallningen är super. Det enda jag behöver nu är ställande under gång, läggande under gång och hopp över hinder så ska vi ordna en lydnadsetta 🙂 . Sist men inte minst måste vi ändå störningsträna mer, han har lite svårt att koncentrera sig på nya platser osv.

Grima och jag håller på att kedja ihop IPO I programmet som smått och det känns bra. Inga anmärkningar utöver småfinlir. Längtar faktiskt tillbaka till träningen nu!

Annonser

2 reaktioner på ”Fysträning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s