Kedja

Idag körde jag lydnadsdelen så gott som tävlingsmässigt.  Vi gick in, presenterade oss för  en ”domare” och pinnade iväg för att göra fria följet. Startar, kliver iväg och gör hela fria följet med grupp. Går tillbaka och gör sättande och läggande, kallar in och transporterar till apport och belönar där borta. Hon håller ihop jättefint och känns verkligen ”med” trots hormonell påverkan. Är nöjd med min hund 🙂 Det pangades också för övrigt.

Apporten är fortfarande lite orolig, men det går minst sagt framåt. Efter det ett framåtsändande. Känns fint! Nu är det mest detaljer som ska slipas på. Snyggare svängar mm.

Kalle fick köra Grima i skyddet idag och det gick jättebra, hon svinar lite ibland när det är ny figge den lilla opportunisten men det vart snabbt överstökat med ett bestämt nej från Kalle. Fin bevakning. Det är som tidigare lydnaden som ska filas på i det hela så är jag inte det minsta orolig över den delen. Vi har varit dåliga på att spåra så det ska jag åka och göra en kväll också.

Imorgon är det exteriörbedömning i E-tuna. Hoppas på gk men ser i och för sig ingen anledning till att hon inte skulle få det.

Tjoflöjt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s