Hej då löp!

Nu har jag bestämt mig för att kastrera Grima, efter flera månaders research på för och nackdelar och andras erfarenheter har jag kommit fram till att det nog är det bästa! Det värsta tycker inte jag är löpen, utan skendräktigheten. Hon får jättetuttar och en massa mjölk, dessutom blir hon en riktig ragata innan löpet, vilket vore skönt att slippa. Hade jag haft henne själv hade jag inte tyckt det vore något större problem, men nu har vi ju en hanhund också som definitivt inte ska knipsas och det blir en stress för dem båda att leva ihop under löpen, även om vi kan lämna bort Ian ibland så passar det inte alltid…dessutom är han omöjlig att träna under den perioden för att han tappar all koncentration. Jag tycker iaf inte att det är ett dugg kul att ha 2 kåtbockar hemma som gnyr och måste låsas om för att de inte ska försöka tillverka valpar,så nu blir det såhär!

Hon ska få vara skendräktig en gång till, sedan är det dags att boka tid…på ett sätt blir jag nästan avis. Tänk att slippa vara så hormonell, haha!

Annonser

4 reaktioner på ”Hej då löp!

  1. Ja du gumman du vet hur du själv är när du har pms 🙂 Kåtbockar ? Är det Ian och Tomas , hahaha för annars heter det väl inte bock :):)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s