Mycket irriterande

..när man har inspiration och planer att göra massor, men vädret håller tillbaka en. Läser just nu ”fysträning för hund”. Väldigt bra bok med många tips! Just nu är hundarna i urusel kondition (jag tenderar att överdriva) och jag är sugen på att börja cykla och springa med dem (cykla med Grima och springa med Ian). Någon gång skulle jag vilja gå på vandring med dem, vi har ju Sörmlandsleden här så jag funderar på att ta mig ut med tält och hela packet och börja knata någon gång i sommar. Nu när jag tittar ut vräker snön ner,hellre det än is iof..bara den är kvar nu ett tag..

Från och med igår är Nisse hemma hos oss, Ian är helt uppskruvad sen dess. Han får tokryck hela promenaderna, springer runt med leksaker och morrar och är dessutom helt tokig i mig. Han står och studsar på stället och biter mig i kläderna för att han ska kampa..skumma lilla hund 😉

Grima är bedrövad över att behöva ha Nisse här, men så länge hon får mest uppmärksamhet är hon ganska nöjd ändå. Nisse sköter sig riktigt fint. Han äter upp sin mat, går okej i kopplet på promenaden och sover tungt i vardagsrummet när vi tittar på tv.

Imorgon ska jag trimma honom, tänkte ta lite ”före” och ”efter”  bilder.

Tjing tjong.

Annonser

En reaktion på ”Mycket irriterande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s