Ut med det!

Jahapp, så var hon officiellt kastrerad. Det ska bli spännande att se om hon förändras något framöver, förhoppningsvis till det bättre. Grima hade sina aningar när vi kom fram till vetten! Hon har ju varit där och tagit bort 2 juver vid ett tillfälle, och även microchippats (som ju kan göra lite ont). Tidigare har hon aldrig haft problem med vetten, denna gången var det dock annat. Vi gick in i rummet men hon försökte hela tiden smyga ut, och när vetten tog upp sprutan var det dags att dra!

När hon inte fick det blev hon faktiskt skitsur och muttrade på gubben, så jag fick hålla snoken på henne. Jahapp, sen var det bara att läsa en saga innan hon däckade på golvet. 2 timmar senare fick hon vakna igen, jäääättegroggy. Lilla gummsan!

Ian sket i henne fullständigt när hon låg på golvet, när vi skulle hämta henne tyckte han dock att hon förtjänade en utskällning. Hemska hund.

Jaja, nu är hon hemma och jag är så himla glad att allt gick bra. Nu ska hon ta det lugnt i 10 dagar och sedan trappa upp lite successivt. Just nu är hon jättesur, så hon får vara ifred lite.

Sur

Annonser

4 reaktioner på ”Ut med det!

  1. Stackars Buttan , hon glor verkligen surt på bilden 🙂 Hemska människor som bestämmer sånt här ! Pussa från ”Mormor” ge henne en extra godbit så blir hon glad igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s