Massage

Har varit lite misstänksam mot Grimas rörelsemönster på sistone, igår vart det dock definitivt att hon hade ont. Hon ”sköt rygg” när hon gick, ville bara passgå och verkade lite grinig. Efter alla kvällsaktiviteter (lydnadsträning och promenad) så skuffade jag bort soffbordet och gav henne en rejäl 30 min massage på mattan..som hon njöt! Det suckades och smackades förnöjt och jag var väldigt noga med att mjuka upp varenda lite småmuskel jag kunde hitta. Hon var väldigt stel i ytterkanterna på ”midjefiléerna” (tror att det på latin kallas latissimus dorsi)..Vilket är lite lustigt, för det är oftast där jag också blir stel. Kan iaf konstatera att resultatet blev riktigt bra! Imorse travade hon nöjt omkring som vanligt 🙂

Att bero på muskler hittade jag för övrigt detta..Seriöst??? Jag tycker att det är sjukt. (Det är proteinpulver för att kunna deffa hund).

Hunden på bilden ser riktigt skräckinjagande ut, huvva!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Massage

  1. Jamen de där hundarna ser ju hemska ut tunna som muskulösa. Som små grisar ser de ut!
    Däremot tycker jag inte att det är så sjukt att ge dem proteinpulver, man måste väl träna för att kunna tillgodose sig proteinerna och bygga muskler, så förmodligen behövs proteinet om musklerna svarar på det.

    1. Massagen funkade, men bara tillfälligt. Vi ska till kiropraktorn med henne imorgon och se om hon har någon kotförflyttning, vilket jag misstänker! Hon får inte ha ont min lilla pärla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s