Blodprov

Jaha, då har vi varit hos vetten och blivit 1000 kronor fattigare. Grima fick ta ett blodprov och förhoppningsvis får vi veta vad analysen säger sedan. Hon har otroligt diffusa symptom om hon skulle testas positivt för anaplasma eller borrelia, MEN jag tycker att det var värt ett blodprov, så att jag åtminstone kan få utesluta möjligheten om det nu skulle vara så att hon inte bär på någon fästingsjukdom. Ärligt talat blir jag förvånad om hon inte gör det, eftersom att hon haft en del fästingar i år trots frontlinen…Hm, jaja. Ingen idé att spekulera. Snart får vi veta sanningen.

Ian fick ett spår idag, ca 500 meter långt (?), liggtid 3 timmar, endast klöv. Vi har ju spårat ganska kontinuerligt på sistone och det har gått väldigt bra. Sist var han något slarvig och flamsig i spåret, och jag märkte av tendenserna idag också. Lösningen är nog längre liggtid, vi provar det nästa gång.

Grima fick gå ett ca 50+meter rakt spår med bara apporter i (5 st) för att försöka reparera det sista spåret som vi gick (som gick bra, men förstördes på slutet av en lösspringande ettrig dvärgschnauzer). Lika bra att göra det innan vi går nästa fullängds-spår. Nu kommer väl snart snön, men så länge det bara är ett tunt täcke fortsätter vi att spåra..

Oh well, allt för denna gången. Imorgon kommer Nisse! Då blir det lydnad för hela slanten.

Annonser

En reaktion på ”Blodprov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s