Arbetande hundar

Japp, nu när jag plötsligt fick jobb igen innebar det också en omställning för hundarna. De har fått packa sina portföljer varje morgon och bege sig till husses jobb de med ;). Arbetsuppgifterna är varierande, men att vakta kontoret, tigga smörgåsar från mamma och tugga sönder Nisses leksaker tillhör det vanliga vardagsbestyret. För er som har missat det så jobbar Tomas på mamma och pappas företag, Vendagon AB som teknikmontör. Jag jobbar numera på NK’s lager…som ligger i samma byggnad. Är det inte helt otroligt vilket sammanträffande? Vi samåker alltså på morgonen, och vi har sådan tur att hundarna får följa med till Vendagon.

I övrigt väntar jag på att få en tid till röntgen till Grima, jag vill verkligen ha svart på vitt vad hon har för problem. Jag är dock helt inställd på att det är någon form av broskbildning i ryggen.
I förebyggande syfte äter hon just nu Aktiv Hund glucosamin och skrittas ordentligt på promenaderna.
Slut för denna gången, ingen bild. Det är lugnt på träningsfronten, vi kör dock en del uppletande för stimulansens skull. När vi fått klartecken i vad vi ska göra, börjar vi tuffa på igen.

Annonser

En reaktion på ”Arbetande hundar

  1. Ja här skrämmer dom slag på vissa av våra kunder 🙂 Dom som är hundrädda alltså 🙂 Ja du hade tur som fick detta jobb och att Ulla kom till vår nyårsfest :):)
    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s