Grima

Grima är min högra hand. Jag är inte helt säker på det här med ödet, men finns det är det inget snack om saken att det var meningen att det skulle bli vi två. Första gången jag träffade Grima var hon 3 år och jag var 21 och skulle skaffa min allra första brukshund. Jag hade letat länge efter en valp, men när jag såg annonsen på henne så förstod jag med en gång att det var min blivande hund som nu var till salu.

Grima är en en dam med stor integritet, hon accepterar de allra flesta men älskar få. Hon är en hund med humor och det är inte sällan hon uttrycker sitt missnöje med ”ord” om hon tex tycker att maten är försenad eller att det börjar bli tråkigt. ”Polisen” som hon annars kallas är dock en dam som gärna styr och ställer och nåde den hund som inte rättar sig efter hennes regler! Utöver allt det är Grima världens tålmodigaste barnhund, hon älskar att få uppmärksamhet och att få kela. Det råkar även vara så att alla leksaker i världen är hennes, oavsett om du tror att du köpt dem till dina barn eller till din hund. Jag försöker fortfarande tappert att föra en diskussion med henne om detta, hittils utan framgång. Åsikter har hon gott om!

Grima och jag är best friends, vi gör det vi tycker är skoj ihop och för tillfället är det långa promenader, IPO och ”lydnadslydnad” och trickträning som gäller. Men en stund framför soffan med tilltugg funkar också någon kväll i veckan 🙂

Jag och Grima på stranden
Jag och min fina hund
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s