Ian

Ian är en ung terrierherre som jag skaffade som efterträdare till min förra westie Harley. Jag vet inte hur länge jag letade efter westien med stort ”W”, men tillslut fann jag honom i Skåne och visste på en gång att det var honom jag skulle ha när han var först av alla  valparna att attackera mig med sina sylvassa tänder. Jag ville ha en tuffing, och fick mer än så!

Ian  är utan tvekan en stor hund i en liten kompakt kropp. Han är en terrier ut i klospetsarna och jag förundras fortfarande över att det inte vuxit ut horn i pannan på honom än. Han älskar att skälla, att terra Grima och sin matte och husse. Det är dock svårt att inte ha överseende med allt han hittar på då jag aldrig stött på en sådan charm och glädje i en hund.

Ian älskar alla, och alla älskar Ian 🙂 Hundar är inget han har något större intresse av, gäller det andra människor är det en annan femma, alla människor är potentiella hångel och (hårda) kärleksnafsoffer. Han är en guldklimp med ett genuint intresse för arbete om det så gäller spår eller lydnad eller annat kul som kan få honom trött en stund, annars kan han roa sig själv med att springa det snabbaste han kan i vilda cirklar, jaga sin svans eller skälla på ingenting. Tack och lov har herrn dock en avknapp under pälsen, och när den är på går det minst lika bra att sova en stund på matte eller husses arm, eller att stuva in sig under sängen 🙂

Ian och jag
Jag och min kärlek Ian 🙂
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s